Stavangerkameratene og Skaug til VVK

Viser ved kanalen slipper sine første artister til konserthelgen 22. og 23. juni 2018. -Ikke en dag uten at de spilles på radio, sier Janne Lindgren om Stavangerkameratene.

Hege Dorholt

Nylig gikk styret i Viser ved kanalen ut i lokalavisa og etterlyste flere frivillige til festivalen. Nestleder Janne Lindgren kan fortelle at responsen har vært god.

-Det har vært fantastisk og vi har fått mange henvendelser og en del helt nye folk med på arbeidet med festivalen. Samtidig ønsker vi oss enda flere, så all hjelp er velkommen, minner hun om.

Men nå ligger styrets hovedfokus på å sy sammen et artistprogram som passer festivalens identitet og samtidig trekker et stort publikum opp til Strengen brygge.

LES MER: Cappelen selger Norjø Golfpark

-Alle gode ting er tre
Stavangerkameratene består av Tommy Fredvang som er kjent fra x-Faktor, Skal vi danse og Stjernekamp, Kjartan Salvesen som vant Idol i 2004, Glenn Lyse som vant Idol i 2007 og Ole Alexander Mæland som deltok i The Voice i 2012.

-Alle gode ting er tre. Vi prøvde å få Stavangerkameratene til Viser ved kanalen for to år siden, men da hadde de ikke nok materiale til å stå en hel konsert. I fjor var de opptatt med å varme opp for Moods på et fullsatt Viking stadion, men nå kommer de endelig til oss, sier Lindgren. Hun tror kvartetten kan gi skikkelig allsang-faktor til visefestivalen, og mener de har blitt allemannseie den siste tiden.

-Det går ikke en dag uten at låtene deres blir spilt flere ganger på de store radiostasjonene, så dette blir bra.

LES OGSÅ: 9. trinn fikk være med på griseslakt 

Utsolgte konserter over alt
Trygve Skaug er den andre artisten VVK slipper nå.

Om du ikke har merket deg navnet allerede, kommer du helt sikkert til å høre mye om ham fremover. Skaug er nok mest kjent fra bandet StMorritz, men har de siste årene satset på egen karriere som låtskriver og vokalist. Han har spilt for utsolgte hus over store deler av landet det siste året og publikum samt artistkollegaer har hyllet visesangeren for hans formidlingsevne og tekstene.

LES MER: Bjørg Tveito Lundefaret tror ikke det blir privatisering av vei i Nome 

Nå er han aktuell med julekonserter og låta «Ei stjerne som deg», som er offisiell julelåt for Frelsesarmeen i år.

-Vi er veldig fornøyde med å kunne presentere Trygve Skaug på vårt program. Viser ved kanalen er alltid på jakt etter artister som er på vei oppover og Skaug er virkelig en stor snakkis for tiden, sier Lindgren. Hun forteller at det jobbes med detaljene for å spikre resten av artistprogram met til sommerens festival, og lover å komme med nye avsløringer allerede før jul. 

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok