Planlegger åtte nye leiligheter i Tyrivegen

I Tyrivegen 16 i Lunde planlegges det bygging av åtte nye terrasseleiligheter. Tomta ble kjøpt av Bjerva Eiendom AS i fjor høst og nå foreligger det planskisser.

Hege Dorholt

Prosjektet har fått navnet Tyrivegen Hage og består av totalt åtte leiligheter av relativt stor størrelse i et privat borettslag.

-Vi har sett et behov for leiligheter i Lunde. Beliggenhet med nærhet til sentrum har vært viktig. Da Tyrivegen 16 kom for salg passet tomta godt inn i planene, sier daglig leder i Bjerva Eiendom, Magne Bjerva.

Flere interessenter
Bjerva Eiendom har også tidligere satset på eiendomsutvikling i Lunde og står bak Lunde Terasse med et 20-talls leiligheter ved yrkesskolen. Nylig ferdigstilte eiendomsfirmaet 25 leiligheter på Gymnasbakken i Bø.

-I Tyrivegen har vi fokusert på et moderne snitt med store vindusflater, vestvendte terrasser, heis og parkeringskjeller, sier Bjerva.

Leilighetene har foreløpig ikke vært markedsført via megler, men ifølge Bjerva har det meldt seg flere seriøse interessenter som nå skal få muligheten.

Blir revet med brannøvelse
Huset som står oppført på eiendommen i dag planlegges revet.

-Vi har fått til et samarbeid med det lokale brannvesenet og huset vil bli revet gjennom en brannøvelse i løpet av de nærmeste ukene, sier Bjerva. Han forteller om en meget god dialog med Nome kommune rundt utbyggingsplanene.

-Arbeidet med omregulering og planer er godt i gang og vi jobber for en byggestart i oktober.

Flere enheter under planlegging
Bjerva mener åtte leiligheter er en god start for prosjektet, men avslører planer om videre utvikling i området.

-Tyrivegen 16 er en god start med tanke på størrelse og utforming. Samtidig ser vi at det utvilsomt også er et behov for mindre leiligheter i Lunde. Bjerva Eiendom har kjøpt ytterligere én eiendom i samme område og der ønsker vi på sikt å utvikle et prosjekt med enda flere, men mindre enheter.

Fra 86 til 102 kvadratmeter
Tyrivegen Hage er prosjektert som to terrassebygg som er bundet sammen med et trapp- og heishus. Totalt er det åtte leiligheter med fire enheter i hvert bygg. Størrelsen varierer fra 86 til 102 kvadratmeter og det er tegnet inn store vestvendte terrasser. Bjerva ønsker ikke å si noe om prisen foreløpig.

-Men type bygg og kvalitet tilsier et høyere prisleie. Et antall som har vist interesse vil bli invitert til en presentasjon av bygg og priser over påske, sier han til Kanalen.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok