Norsjø kåret til Nordens beste golfbane

Norsjø golfpark på Ulefoss er kåret til Norges beste bane av Golfhäftets spillere gjennom 2017, og fikk dessuten høyeste score av alle nordiske baner i kåringen.

Hege Dorholt

Sist uke fikk Norsjø golfpark overlevert beviset på at de har den beste banen i Norge.

Golfhäftet har nærmere 1000 baneanlegg i sitt nettverk og mange tusen spillere benytter seg av deres løsninger. Når disse spillerne har besøkt en bane svarer de på en spørreundersøkelse om anlegget og gir dermed banen sitt score.

I 2017 var det ingen som fikk høyere score fra Golfhäftets gjestespillere enn Norsjø og onsdag i forrige uke ble diplomet overrakt golfparken.

Vakker og utfordrende
-Kjempestas, sier daglig leder i Norsjø golfpark Ragnar Kisfoss.

-Det som gir prisen stor verdi for oss er at den kommer fra gjestespillere. Her er det ingen som har stemt av lojalitet til klubben, men kun fordi de har hatt en god opplevelse når de har spilt golf hos oss, legger han til.

Gjennom fjoråret hadde anlegget 9000 spilte runder totalt. 2500 gjestespillere var innom Norsjø.

Det var Simon Hansen fra Golfhäftet som tok turen til Norsjø for å overlevere prisbeviset. Han har selv gått deler av banen og beskriver parken som særlig flott beliggende.

-Det er en vakker og riktig utfordrende bane. Poengscoren blant våre gjestespillere viser også at servicen og helhetsopplevelsen på Norsjø golfpark er veldig god, sier han.

Forbedringspotensial
Det kåres en vinner i hvert av de nordiske landa. Toppscore er fem poeng og Norsjø fikk hele 4,8, noe som gir en klar seier i Norge. Beste klubb i Danmark fikk 4,55, mens toppscoren i Sverige var 4,7. Dermed kan Norsjø golfklubb smykke seg med tittelen Nordens beste golfbane.

Men det finnes forbedringspotensial.

-Vi har en jobb å gjøre med fasilitetene på klubbhuset, mener Kisfoss. Ifølge ham kan både toaletter og kiosk trenge en oppgradering. Klubben holder i dag til i et brakkehus som også inneholder en pro-shop og kontorer.

-Vi har ikke mulighet til å drive et utvidet restauranttilbud her, men det er klart man kunne ønske seg litt bedre fasiliteter. Samtidig viser jo denne kåringen at det er helhetsopplevelsen rundt banen og opplevelsen på Norsjø som veier tyngst for spillerne våre, sier han.For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok