Selges uten vanlig budrunde

Helsesenteret i Lunde ble først forsøkte utviklet til kompetansehus. Deretter ønsket kommunen å lokke entreprenører til å bygge leiligheter på tomta. Begge fremstøtene strandet. Nå er tomt og bygg lagt ut for salg.

Tor Espen Simonsen

Budfristen gikk ut i går, og formannskapet tar stilling til hvem som får tilslaget på et ekstraordinært møte torsdag 18. oktober.

Gjøres om til boliger? 
Eiendommen er i dag regulert til offentlig bebyggelse og helsesenter, men det er varslet oppstart av omregulering.

Nome kommune ønsker imidlertid å tilrettelegge for boliger med nødvendig infrastruktur og opparbeidede utearealer.

Ikke budrunde
Salgsobjektet i Lunde sentrum har en verditakst på 2,7 millioner kroner, men det legges ikke opp til en tradisjonell budrunde.

På linje med det kommunen gjorde da Telemarksbiblioteket på Ulefoss ble solgt, ber man interesserte kjøpere gi et pristilbud og en beskrivelse for hvordan de vil utnytte eiendommen.

-Nome kommune forbeholder seg retten til å velge det prosjektet som vi mener kommunen er best tjent med, heter det i utlysningen.

Stor tomt
Den som får tilslaget får mye å hanskes med. Tomteområdet har et tilnærmet flatt parti der bygget ligger på rundt 1500 kvadrat. Skråning bak huset og området nedenfor er cirka 8400 kvadratmeter stort. Platået opp mot krysset mellom Hovedgata og Nomevegen hører også til.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok