Carlisle er motivert og gleder seg til sending i kveld

Kanalen møtte Idol-deltager Carlisle Sienes mellom lydprøver og forberedelser til kveldens livesending. Han lar seg ikke knekke etter å ha vært en av de utrygge sist fredag, og er topp motivert for å synge Michael Jackson i kveld.

Hege Dorholt

Sist fredag havnet lundegutten Carlisle Sienes i bunn-tre etter en fremføring han selv ikke var fornøyd med.

-Jeg lærte av det. Det er en erfaring, og jeg følte ikke at jeg gjorde det så bra. Det er vanskelig å toppe hver fredag, og jeg kjente at jeg egentlig var ganske sliten. Men nå er jeg veldig klar og motivasjonen er på topp, sier Carlisle til Kanalen i dag.

Les mer: Slik kan du bo i Nome - og pendel til oslo

Fulle dager

Kanalen møtte Carlisle backstage på Fornebu, hvor Idol-sendingene foregår. Det er her han tilbringer store deler av uka, men øvinger og oppfølging sammen med de andre deltagerne.

-Denne uka har vi faktisk fått litt mer egentid. Vi trenger det, for man blir sliten av å være så mye sammen. I går var vi på spa. Det var utrolig deilig å bare få slappe av og fordøye alt som har skjedd og skal skje, forteller han.

Carlisle gleder seg til å stå på scenen i kveld og er særlig fornøyd med jakka han skal ha på seg.

-Denne er jo veldig Michael Jackson da! smiler han bredt og sikter til en svart skinnjakke med gullenker.

Det er sangen «Human nature» han skal fremføre i kveld, når deltagerne hyller de største legendene i musikkverdenen.

På plass hver fredag

Med bare fem deltagere igjen kjenner Carlisle at presset på å levere øker. Men han har med seg nyttige erfaringer fra militæret og garden, som han bruker for å holde fokus.

-Jeg har lært å stå i det og fullføre det jeg har begynt på. Det er en utfordring å gi så mye av seg selv, og det ligger hard jobbing bak den fremføringen man ser på TV. Men dette er noe jeg har drømt om lenge og jeg er så heldig som fortsatt får være med på dette her.

En ting han setter umåtelig stor pris på, er støtten fra familie, venner og alle i hjembygda som heier og stemmer han frem.

-Familien min er på plass i salen hver fredag og det er veldig godt å ha de der. Man trenger støtte fra de nærmeste rundt seg og noen å lene seg på. Og så er jeg utrolig takknemlig overfor alle som følger med på Idol og stemmer på meg. Det er så hyggelig med alle støttemeldinger, sier han.

Les også: Kristopher Schau & co støpte egne kumlokk på Ulefossristopher Schau & co støpte egne kumlokk på Ulefoss

Tar ingenting for gitt

Drømmen er å kunne leve av musikken, men Carlisle er klar over at bransjen er hard og tar ingenting for gitt. Hvor langt han kan komme i Idol tør han ikke å spå.

-Jeg har fokus på ei uke av gangen, og tenker at jeg skal gjøre mitt beste. Hardt arbeid er viktig, da er mye av jobben gjort og jeg klarer å kose meg på scenen og ha det gøy.

-Når får vi se deg opptre i Nome da Carlisle?

-Det har jeg veldig lyst til. Jeg har sagt ja til noen spillejobber, men må ta et forbehold om hvordan det går her, så alt er litt på vent akkurat nå, siden jeg ikke vet helt hva den nærmeste tiden bringer, svarer han.
For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok