Skal investere 40 millioner og bygge 10 leiligheter

Beslutningen om byggestart er tatt. Mellom 35 og 40 millioner kroner skal investeres når Telemark Hus og Hytter AS starter opp trinn én på Verket Skole.Tor Espen Simonsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

- Dette er stort ja, sier Brian Støa om beslutningen som innebærer byggestart for Pilerødtunet, også kjent som Verket Skole.

Fem leiligheter er solgt, noe som er nok til at de første 10 boenhetene blir realisert.

Parallelt skal grunnarbeider og støping gjøres ferdig for de neste to trinnene. Det innebærer også at utbyggeren gjør et betydelige finansielt løft.

Gjør klart for neste fase
- Til sammen har prosjektet en kostnadsramme på mellom 35 og 40 millioner kroner, siden vi gjør klart veldig mye for den videre utbyggingen allerede nå, sier Støa.

Klargjøringen for de kommende to byggetrinnene er ressursbesparende, men gjøres også for å skåne de første som flytter inn.

- Vi blir ferdige med de store maskinene nå, slik at de ikke behøver å inn i området igjen senere, forklarer Støa.Innflyttingsklart om ett år
Den berømte «spaden» er imidlertid satt i jorda allerede.

-Denne uka holder Per Ole Moen AS på å legge om telekabler i bakken, og i neste uke skal hovedvannledningen flyttes. Vi skal inn og jobbe om fire til fem uker, sier Støa. Han kalkulerer med en byggeperiode på cirka 12 måneder.

- Målet er at leilighetene skal være innflyttingsklare i mars 2020.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok