Travelt på Øvre Verket

Fredag markerer Spiseriet på Øvre Verket St. Patricks day til toner fra den lokale musikeren Tony Carey. For en annen lokal musikker er det satt opp ekstraforestilling.


Tor Espen Simonsen 

St. Patricks day er Irlands nasjonaldag (egentlig den 17. mars), til minne om landets skytshelgen St. Patrick. I mange land, som USA, Storbritannia og Irland er det tradisjon å kle seg i grønt denne dagen. Feiringen har blitt «importert» til Norge i nyere tid og forbindes gjerne med å ta seg en øl – eller en real fest til irsk musikk.

LES OGSÅ: Fest på Moen gård 

Og slik blir det hos Gerben på Spiseriet fredag kveld.

Ekstraforestilling 
Onsdag i neste uke er det ulefossjenta Hanne T. Asheim som gjester Spiseriet. Det er satt opp en «kabaretkveld», der Asheim spiller utdrag fra sin forestilling «Mennesker er så 2018», og sanger fra andre kabareter.

HENG DEG PÅ: Få gratis nyhetsbrev fra Kanalen

«Mennesker er så 2018» er Asheims første soloforestilling. Forestillingen ble satt opp på Oslo Nyes Teaterkjeller i høst, og har senere vært på turné. Asheim, som altså opprinnelig kommer fra Ulefoss, er tekstforfatter og komponist. Hun står bak flere kabareter, og har skrevet tekster for kjente navn som Bjarte Hjelmeland og Linn Skåber, før hun selv gikk solo.

LES OGSÅ: Full rulle på Lundevang 

Arrangøren melder at pågangen har vært så stor at det blir satt opp ekstraforestilling fredag 22. mars. 

 For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok