Bygdekvinnene lager moteshow for bygda

Holla bygdekvinnelag er i farta igjen. Onsdag kveld inviterer de til mannekengoppvisning i Storsalen på Samfunnshuset.


Tor Espen Simonsen

HENG DEG PÅ: Få gratis nyhetsbrev fra Kanalen

- Målet er å profilere handelsstanden i bygda, sånn at alle får se hvor mye fint de har å by på, sier leder i Holla bygdekvinnelag Anne Helene Langeland.

Fra topp til tå
Bygdekvinnene startet med sine moteshow for noen år siden, i samarbeid med Cigill og Paal Andersen.

I fjor utvidet de konseptet og slapp til alle andre som selger klær og sko i Ulefoss-området. Samtidig ble mannekengoppvisningen flyttet til Storsalen. Tiltaket har vært en braksuksess fra første stavtak, og bygdedamene forventer at det blir folksomt også onsdag 3. april. HENG DEG PÅ: Få gratis nyhetsbrev fra Kanalen


- De som er med denne gangen er Cigill, Sport 1, Borgen Barneklær og Anne Grete Gulliksen (egenproduksjon). Mannekengene er både barn, unge, voksne, damer og herrer, og det blir vist alt fra sko og pentøy til sportsbekledning, forteller Bjørg Knutsen og Anne Helene Langeland. I fjor trakk moteshowet cirka 120 gjester.

PS: Kanalen gjør oppmerksom på at det var en feil i artikkelen som sto i Kanalens papirutgave 28. mars. Det skrev vi at Ulefoss Maskin og elektriske også deltar på oppvisningen. Det stemmer ikke, og Kanalen beklager feilen. 


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok