I kveld braker det løs for «Nome fotball»

Sesongåpning 4. divisjon: Det nye felleslaget Ulefoss/Skade sparker i gang årets sesong mot Notodden 2 i kveld klokken 19.30.


Tor Espen Simonsen

HENG DEG PÅ: Få gratis nyhetsbrev fra Kanalen

Kampen spilles på Ulefoss kunstgress.

Ifølge værtjenesten yr.no er det meldt skyfritt, åtte varmegrader og svak vind fra nord øst, ved kampstart.

Det nykomponerte laget stiller også i nye drakter med ny logo, og kveldens oppgjør er hovedtrener Ole Halvor Kolstads debut for det som etter hvert har blitt kjent som «Nome fotball».


God generalprøve
Etter at Skade rykket ned til 5. divisjon i fjor, har de samarbeidende klubbene Skade og USF nå både A-lag i 4. divisjon og et B-lag i divisjonen under.

B-laget fikk dessuten æren av å åpne ballet på Kåsa allerede torsdag i forrige uke, der de vant overbevisende 4-2 mot Klyve.

Kokobay Teklebrahan scoret det historiske førstemålet på langskudd, men det sto 1-2 til pause. Glenn Hansen utlignet til 2-2 etter hvilen, før unggutten Siver Waal sørget for 3-2, mens Sebastian Aaknes satte sluttresultatet til 4-2.

LES OGSÅ: Disse 111 kandidatene kan du stemme på i Nome

Kan følges «live»
Likevel er det i kveld det virkelig er alvor. Da skal Nome-laget toppes, og det venter tøff motstand fra Notoddens rekrutter.

Dersom du ikke er i Nome, men likevel ønsker å få med deg utviklingen i oppgjøret, kan du følge Nome fotballs liveoppdatering på Facebook ved å klippe på denne linken (eksternt innhold).

Lokaloppgjør mot Bø
Det nykomponerte laget spiller sine hjemmekamper vekselsvis på Kåsa og på Ulefoss. Inngangen til sesongen blir også krevende, med tanke på at laget skal møte noen av de antatt beste klubbene allerede tidlig på våren.

Torsdag 16. mai er det duket for lokalderby mot bøheringene i Skarphedin. Kampen går ifølge nettjenesten «Minfotball» på Ulefoss dagen før nasjonaldagen.

Kampprogrammet ser for øvrig slik ut for Nome fotball i 4. divisjon den nærmeste tiden:

Pors 2 - Ulefoss/Skade, tirsdag 23. april

Ulefoss/Skade – Odd 3, tirsdag 30. april (Kåsa)

Herkules - Ulefoss/Skade, tirsdag 7. mai

Ulefoss/Skade – Skarphedin, torsdag 16. mai (Ulefoss)

HENG DEG PÅ: Få gratis nyhetsbrev fra Kanalen

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok