Kim Andre er i gang med sin VM-debut

I sommer ble det klart at ulefossgutten Kim Andre Johansen (18) var tatt ut til paintball-landslaget og skulle til U19 VM i Amsterdam. I dag startet mesterskapet.

(Foto: Wildsports Media)

Hege Dorholt

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis 

Uttaket til landslaget foregikk på hjemmebane i Helgen i juni, og Kim Andre presterte da det gjaldt som mest.

– Jeg bare spilte jeg, sa han til Kanalen den gang. Sammen med seks andre ble han tatt ut til å spille for Norge under U19 VM i Amsterdam. De innledende rundene startet i dag.God start
Det norske U19-laget har allerede rukket å spille tre kamper, tidligere i dag. Det resulterte i seier 3-2 mot Canada og seier 4-0 mot Tyskland. Den tredje kampen, mot Sør-Afrika, ble spilt ferdig nå klokken 14.30 og endte tilslutt med tap 3-4.

I morgen starter play off-kampene til finalespill.

LES MER: Nome statlige mottak må stenge før jul

Premiegrossister
Ulefossgutten spiller for Helgen ILs paintballag hvor det de siste årene er satset stort på sporten. Kim Andre skryter av miljøet i klubben og sa i et intervju med Kanalen i sommer, at fokuset var på å ha det gøy.

– Vi spiller for å ha det moro. Det er ikke superharde treninger. Men når folk har det gøy, blir de også bedre.

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis 

Paintballgjengen i Helgen kaller seg Skautrolla og har hentet hjem haugevis med pokaler fra den norske paintball-ligaen til klubben. Senest tidligere i denne måneden ble klubbens 1. divisjonslag sammenlagtmester i ligaen og tok hjem gull. Gullaget bestod av Petter Wold Bamle, Jonas Brynhildsen, Christian Johansen, Hans Martin Kristensen og Truls Omland Snaunes.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok