Ny kumlokk-kolleksjon fra Ulefoss

Øvre Verket er stadig på jakt etter nye måter å formidle Ulefoss’ kulturarv på. Et samarbeid mellom KRAFT-prosjektet, Øvre Verket, Ulefos Jernværk og Rett Profilering har ført til en helt ny kleskolleksjon.


Tor Espen Simonsen

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis 

- Ulefoss har en unik identitet, og dette ønsker vi å finne et uttrykk for, sier prosjektleder i KRAFT, Marit Svalastog.Akkurat i tide til julemarkedet på Øvre Verket kommer den nye kolleksjonen, rett fra trykkeriet på Rett Profilering på Ulefoss. Kolleksjonen består av hettegensere, longsleeves, luer og handlenett med de ikoniske Ulefoss-kumlokkene. Klærne finnes i alle størrelser og flere farger.

Abonner på Kanalen: Det koster 75 kroner i måneden

Line Brekke-Rasmussen fra Ulefos Jernværk har levert designet, som er bearbeidet videre av Joraand Stavåsen ved Rett Profilering. Øvre Verket skal selge kolleksjonen, og daglig leder Mette Sanden gleder seg over å kunne tilby nye produkter i gavebutikken. KRAFT har bidratt med et mindre tilskudd og faglige innspill.

Julemarkedet på Øvre Verket går av stabelen førstkommende lørdag og søndag.

Om KRAFT:
KRAFT står for Kultur og Kulturarv som Ressurs for Arbeid, Fortjeneste og Tilhørighet og er et treårig EU Interreg-prosjekt.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok