Droppet saksa for å bli Nille-sjef

Nille Ulefoss har stått uten leder i over ett år. Nå har tidligere frisør Jeanett Køller (34), lagt saksa på hylla, for å å ta fatt på oppgaven som ny sjef i butikken på Ulefoss Senteret.

 

NY BUTIKKSJEF: Skiensjenta Jeanett Køller (34) er den nye daglige lederen på Nille Ulefoss. Her er hun flankert av medarbeiderne Bera Aaknes til venstre og Taran Nordli på sin høyre side.

Kristian Karlsen

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis 

Nille er en norsk lavpriskjede med omtrent 360 butikker på landsbasis. Én av dem finnes på Ulefoss Senteret.I 2018 var konsernet nær konkurs, men klarte i siste runde å unngå nedleggelse. Avdelingen på Ulefoss har helt siden oppstart vist grønne tall i regnskapet, sier den nye butikksjefen Jeanett Køller. Hun sluttet i yrket som frisør, for å ta fatt på oppgaven som Nille Ulefoss' øverste leder.

- Dette er veldig gøy, men det har vært mye å ta tak i, sier den entusiastiske skiensjenta.

Abonner på Kanalen: Det koster 75 kroner i måneden

- Dette er en litt annen tilværelse enn å være frisør, men jeg liker at det skjer mye, så dette passer meg utmerket. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke trodde det var så mye aktivitet på Ulefoss. Etter at vi har bygget om butikken og fått nye varer på plass, merker vi allerede en økning i kunder og omsetning.

Nær konkurs
- Kjeden Nille var nær konkurs i fjor. Er det en presset økonomi for butikken?

- Mitt mål er å levere enda bedre tall enn tidligere, men avdelingen på Ulefoss har alltid levert plusstall i regnskapet, selv om omsetningen ikke er den største, sier Køller før hun legger til:

- Jeg har akkurat kommet inn i kjeden og jeg er overrasket over hvor mye forskjellige varer vi har i butikken. Folk burde komme innom for å se, sier en smilende og nybakt butikksjef.

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis 

Mister areal
I januar bygges butikken om. Cirka 20 kvadratmeter av dagens lokale forsvinner og tilføres kafeen Ulefoss Smakeverk, som ligger vegg i vegg.For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok