Personskade etter ulykke lørdag morgen

Bilulykke tidlig lørdag morgen: Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Ulefoss klokken 05.30. Bilen har store materielle skader og en person ved bilen betegnes som alvorlig skadet, melder politiet. 


Tor Espen Simonsen

OPPDATERT: Denne alvorlige ulykken fikk et tragisk utfall. Føreren av bilen ble fraktet til Ullevål Sykehus, men livet sto ikke til å redde.   

SISTE: Mann (27) fra Nome omkom etter ulykke 

Ifølge opplysningene var politiet først usikre på om den skadde var alene i bilen da ulykken skjedde. Siste oppdatering Kanalen sitter på at er at politiet utgår fra at føreren var alene. Det er gjort søk i område med hund som ser ut til å bekreftet dette. 

Den skadde er fraktet til sykehus av ambulansen.
- Han anses som hardt skadet, skriver operasjonssentralen på Twitter. 

LES OGSÅ: Slik får du medbestemmelse over en halv milliard kroner  

Klokken 09.30 bekrefter politiet overfor Kanalen at beskrivelsen hardt skadd fortsatt gjelder. Derfor er personen heller ikke avhørt. 

Det har ikke vært vitner til ulykken, som altså skjedde tidlig lørdag morgen. 

Hverken ulykken eller kommende bilberging ser ut til å påvirke trafikkflyten på hovedveien. 

Kjørte i retning Bø 
Kanalen har vært på stedet og tatt bilder. Ved 09.00-tiden var Ulykkesgruppa på plass for å gjøre undersøkelser. Blant annet arbeidet folk fra Statens vegvesen med å måle opp avstanden fra der bilen har kjørt av riksveg 36, til dit hvor vraket nå ligger. 

Her skjedde det: Kartutsnittet fra 1881 viser omtrent hvor bilen har kjørt av riksveg 36 (blå ring) og hvor kjøretøyet til slutt stanset (rød ring). Det er cirka 120 meter mellom punktene.

Stanset etter 120 meter
Etter det Kanalen kan tyde ut fra spor, har bilen kjørt rett frem i en slak venstrekurve, rett før avkjøringen inn mot Sannes. Ferden har gått videre over et jorde og til slutt endt i autovernet på gamlevegen som går rundt Slåttekås. Bilen har store materielle skader og det er tydelig at airbagen har løst ut. Bilen stanset cirka 120 meter etter at den først havnet utenfor veibanen. 

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis

På bildet nedenfor vil leseren se hvor føreren må ha mistet kontrollen og kommet ut av veibanen på riksveg 36. En person fra Ulykkesgruppa driver med oppmåling. 
For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok