Mann (27) omkom i denne ulykken

Føreren av bilen som kjørte av veien på Sannes lørdag morgen, døde på Ullevål sykehus.Tor Espen Simonsen

Det var NTB som først meldte at den alvorlige ulykken nå må karakteriseres som en dødsulykke.

Hendelsen inntraff tidlig lørdag morgen. Nødetatene rykket ut ved 05.30-tiden og det ble meldt om store materielle skader og at en person ved bilen betegnes som alvorlig skadet.
 
En mann på 27 år, bosatt i Nome, ble fraktet til Ullevål sykehus, men livet sto altså ikke til å redde. 

Abonnere på Kanalen: Det koster 81 kroner i måneden 

Gjør undersøkelser 
Politiets operasjonssentral sier søndag ettermiddag til Kanalen at de ennå ikke kjenner årsaken til den fatale utforkjøringen. Den omkomne vil bli obdusert. I tillegg skal bilen undersøkes nærmere av teknikere.

Sammen med undersøkelser gjort av patrulje på stedet og vegvesenets Ulykkesgruppe, håper politiet å danne seg et helhetlig bilde av hva som har skjedd. 

LES OGSÅ: Mer om ulykken her

Kjørte i retning Bø 
Kanalen var på ulykkesstedet lørdag morgen. Ved 09.00-tiden var også Ulykkesgruppa på plass for å gjøre undersøkelser. Blant annet arbeidet folk fra Statens vegvesen med å måle opp avstanden fra der bilen har kjørt av riksveg 36, til dit hvor vraket lå. 

Her skjedde det: Kartutsnittet fra 1881 viser omtrent hvor bilen har kjørt av riksveg 36 (blå ring) og hvor kjøretøyet til slutt stanset (rød ring). Det er cirka 120 meter mellom punktene.

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis

Stanset etter 120 meter

27-åringen har kjørt langs riksvei 36 i retning Bø. Etter det Kanalen kan observere, har bilen kommet ut av veibanen i en slak venstrekurve, rett før avkjøringen inn mot Sannes. Ferden har deretter gått videre over et jorde, og til slutt endt i autovernet på gamlevegen som går rundt Slåttekås. Bilen har store materielle skader og det er tydelig at airbagen har løst ut. Bilen stanset cirka 120 meter etter at den først havnet utenfor veibanen. 

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok