Kjapt levert av politiet - innbrudd hos Lunde Auto oppklart

Det var klokken 06.35 torsdag morgen at politiet fikk melding om innbrudd hos Lunde Auto. Gjerningsmennene hadde knust en vindusrute og forsynt seg av kostbare motorsager og løvblåsere.

Kjapt levert: Her ser vi at Cato Listaul er fornøyd med jobben.  (politiets eget bilde)

Tor Espen Simonsen/Hege Dorholt

Klokken 10.45 var saken så godt som oppklart.

Tyvegodset har kommet til rette og gjerningspersonene er pågrepet, opplyser politikontakt i Nome, Svein Olav Grini til Kanalen.Mistenkelig bil

Politiets operasjonssentral utdyper overfor Kanalen at det var tips fra publikum om en mistenkelig bil i Suvdalsvegen i Lunde som førte til oppklaringen.

Ved den parkerte bilen, som altså vakte mistenksomhet, støtte lensmannsetatens folk på tre menn i 20-årene, sammen med deler av «byttet» fra innbruddet hos Lunde auto. Ikke langt unna ble resten av utstyret funnet, slik leseren vil se på bildet.  

De tre mennene i 20-årene, som ikke er hjemmehørende i Nome, sitter nå i arresten i Skien. Det er mistanke om ruskjøring og det ble i tillegg gjort beslag i narkotika.

LES OGSÅ: Bevilget millioner til å utbedre Kleppe-Bø 

Holder åpent som normalt 
Kanalen snakket med innehaver Svein Lunde tidligere i dag, altså før saken ble oppklart. Da sa han følgende: 

– Nå sikrer vi butikken forsvarlig i påvente av ny glassrute og holder åpent som normalt. Men utvalget er altså litt mindre akkurat nå, sier Lunde.

Vi får tro at vareutvalget med dette snart er tilbake på normalen.  

Flere nyheter fra Nome: www.kanalen.no

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok