Aaheim står i brann

Tidligere Aaheim kro (nå bolig) står i brann onsdag morgen. Fylkesvei 359 (Lannavegen) er stengt og bilister bes snu på stedet. 

Tor Espen Simonsen

Bygget er overtent onsdag klokken 08.00. Alle nødetater er på plass og klokken 08.00 ankom også en brannbil med lift fra Skien.

Ut fra hva man kan se, brenner det hovedsaklig i annen etasje. Trafikken er sperret i begge retninger og kjørende anvises av politiet om å snu. 

- Ingen har fått røyk i seg 
Personene som befant seg i bygningen har kommet seg ut av huset.
Det skal ikke være snakk om personskade, men det er på det rene at bygget er totalskadd av brannen. Med liftbil på stedet, er det likevel en god sjanse for at brannen slukkes før hele konstruksjonen går opp i røyk.  
- Det er ingen som har fått i seg røyk eller er skadd på annen måte, som følge av brannen, opplyser politiet. 

Aaheim kro ligger nær fylkesvei 359 (Lannavegen), men har ikke nabohus tett innpå seg. Det er ingen fare for videre spredning av brannen i dette tilfellet. 

Det er foreløpig uklart når trafikken kan slippes forbi. 

Se flere bilder nedenfor. 

Klokken 11.00 er brannen slukket, men varmen gjør det umulig for politiet å gå inn og gjøre undersøkelser. Fylkesveien vil holdes helt stengt så lenge brannvesenet er på stedet og driver sikring og etterslukking.  

Fra 13.30-tiden har Lannavegen igjen vært åpen for ferdsel.  For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok