Kroken på døra for puben og mathuset

Kampen pub og Bare pizza (tidl. Ulefoss mathus) er konkurs. Det bekrefter eieren.  


Hege Dorholt/Tor Espen Simonsen

Det var Telemarksavisa som først meldte nyheten torsdag ettermiddag.

Tøft gjennom hele året 
Nylig lanserte innehaveren av Ulefoss mathuset et nytt konsept, Bare pizza. Driften av mathuset har vært vanskelig over lengre tid, særlig etter at koronakrisen inntraff i vinter.

Forsøk på å selge førte ikke fram og i slutten av oktober vedgikk eierne overfor Kanalen at en nedleggelse hadde vært oppe til diskusjon.

For et par uker siden ble Bare pizza stengt, med beskjed om problemer med pizzaovnen. Nå ser det ut til at matstedet har stengt for godt.

LES OGSÅ: Tomt for penger i minibankene 

Kampen pub og mathuset har felles eiere og drivere.

Også for puben har det vært vanskelig. Her ble dørene låst da den nasjonale skjenkestoppen ved midnatt ble gjeninnført av regjeringen. I en allerede tøff bransje har eieren vært åpen om utfordringen med koronarestriksjoner og skjenkestopp.

Ønsker ikke å kommentere 
Våren 2020 ble det gjennom kulturprosjektet KRAFT holdt en drive-in-konsert til inntekt for puben.  Det har foreløpig ikke lyktes Kanalen å komme i kontakt med bobestyrer. Eier bekrefter i en SMS til Kanalen at konkursen er et faktum. Men han ønsker ikke å gi kommentarer utover dette.For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok