Flere ledige stillinger i Nome

Det er nå flere ledige stillinger ved skolene i Nome, ved asylmottaket på Dagsrud, samt innen industri og handel.


Tor Espen Simonsen

Ved Holla 10-årige skole er det behov for to vikarer som barne- og ungdomsarbeidere i 30 prosent. Her er det ønskelig med snarlig tiltredelse.

Ved Lunde 10-årige skole søkes det etter en lærervikar i 100 prosent ut skoleåret 2020/21. Læreren vil få jobb på barnetrinnet.

Nome asylmottak trenger en person som kan jobbe i full stilling, og som kan starte omgående. Dette er også en midlertidig stiling, men med mulighet for forlengelse, heter det i annonsen.

Arbeidsoppgavene er knyttet til veiledning og oppfølging smittevern, miljøhygieniske tiltak og oppfølging av beboere med helserelaterte utfordringer.

LES OGSÅ: Frivillige sørger for å kjøre ut mat til eldre 

Lavere tall i Nome
Flere medier melder nå at arbeidsledigheten i Norge er på vei opp, og regjeringen har varslet at permitteringsreglene forlenges frem til sommeren.

Samtidig viser de siste tallene vi har fra NAV, at Nome enn så lenge er skånet for de verste effektene av koronatiltakene.

I slutten av desember lå ledigheten på 2,6 prosent. Det var da 28 flere ledige enn på samme tid året før. Snittet i Vestfold-Telemark lå på 3,7 prosent, mens 3,8 prosent av arbeidsstyrken sto uten jobb på landsbasis.


Butikk og industri
I tillegg til de kommunale stillingene søker også flere private bedrifter i Nome etter folk.

Ulefoss Skap As har to ledige stillinger som produksjonsmedarbeider/montør av mekaniske produkter (produksjon).

- Vi ønsker å styrke vår produksjon og ønsker nye medarbeidere med interesse og lyst til å utvikle seg, få ny kunnskap og bli en drivende god påbygger i en meget spennende bransje, heter det i utlysningen.


Ulefoss skap ser etter personer med fagbrev innen bil/lastebilmekaniker, industrimekaniker, industrimontør, elektriker, tømrer eller bygg og anlegg. Men erfaring kan kompensere for formell utdanning, heter det.

Spar Ulefoss trenger både butikkmedarbeider på deltid og butikkmedarbeider i 100 prosent stilling.

Facility Services AS trener servicemedarbeider/renhold  som kan jobbe cirka 50 prosent i området  Ulefoss, Gvarv, Bø og Seljord.

Telemark Dampskibsselskap eier både MS Henrik Ibsen og Dalen Hotell. Selskapet er også drivere av Lunde slusekro, hvor det nå er lyst ut ledig stilling som daglig leder for 2021-seseongen.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok