Ordfører ber bygdefolket utsette julehandelen

En kjellerbrann i et sentrumsbygg i Lunde har medført at klesbutikken Victoria & Henrik må holde stengt i oppkjøringen til julehandelen.


Tor Espen Simonsen

Nå kommer ordføreren til unnsetning. I et innlegg på Facebook ber Bjørg Tveito Lundefaret (AP) bygdefolket om å avvente julehandelen.

Les om brannen her

- Alltid blide og positive
- Kjære Karin og Linda, to av Lundes tøffeste damer! Nå tenker de fleste langt utover Lundes grenser på dere, skriver ordføreren rettet til butikkinnehaverne Linda Gunnerød og Karin Kjeldal.

Abonner på Kanalen: Det koster 75 kroner i måneden

- Dere to som har løfta Lunde sentrum og som gjør det så hyggelig her. Dere som alltid er blide, positive og har gode tanker om utvikling av Lunde. Da jeg snakket med dere, håpa dere å ha butikken klar igjen til julegrantenningen. Håper dere klarer det, men om ikke - vil jeg oppfordre alle lundefolk til å utsette julehandelen til dere er klare igjen! Be om hjelp, vi står i kø for å hjelpe der, skriver ordføreren videre.

Heng deg på: Motta Kanalens nyhetsbrev helt gratis 


Røykskader
12 beboere ble evakuert fra sine leiligheter da brannen startet seint mandag kveld. Brannen ble raskt slukket, men flere deler av bygget ble skadet av røyk.

Det er røykskadene som gjør at Victoria & Henrik må holde stengt. Butikken rommer også en populær kafe for bygdefolket.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok