Ren danseglede


DANSENS DAG:
Denne tittelen beskriver best den flotte forestillingen en mer enn fullsatt sal i Ulefoss samfunnshus fikk oppleve lørdag ettermiddag.


Tekst/foto: Britt Eriksen

Over 90 aktører var i sving da bygda var invitert til Dansens Dag, som var en rendyrket hyllest til dans, musikk og sceneglede, regissert av dyktige kulturskolelærere.

Internasjonal hyllest
Dansens Dag arrangeres over hele landet, men Nome kan rose seg av å være én av bare to telemarkskommuner som deltok i den nasjonale markeringen. Det takket være en kulturskole som har fått fram stor interesse, blant annet for dans, og to entusiastiske danseinstruktører som gir alt for sine unge elever. Christine Midtbøen og Annika Ostwald ledet troppene sine trygt gjennom det ene sjarmerende og fargerike dansenummeret etter det andre.

Fullt orkester
Den musikalske tråden gjennom forestillingen var filmusikk, og et mannsterkt orkester under ledelse av Cedomir Popadic, geleidet danserne gjennom et vidt spekter kjente låter. Innimellom dansenummerne bidro noen av Nomes yngste og dyktigste musikalske talenter.

Fotokunst
Men også kulturskoleelever fra visuelle kunstfag bidro på Dansens Dag. Ute i foajeen hang flere flotte fotografier av Anne-Lill Grivi. Den jenta har et talent med særpreg som det er verd å merke seg.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok