Per Bjørn Stoa er Slusesliter´n 2015Etter stort engasjement og mange hundre stemmer er Slusesliter´n 2015 kåret. Med et klart flertall er korpsentusiasten Per Bjørn Stoa kåret til vinner.

Hege Dorholt (tekst & foto)

Kanalen overbrakte nyheten til hovedpersonen selv på en korpsøving denne uka. En overrasket Per Bjørn Stoa ble mildt sagt tatt på senga.
- Jeg er målløs, og blir veldig rørt av dette her, sa han med både skole- og musikkorps i ryggen.
- Det var jo ekstra gøy å få vite det her, sammen med korpsmusikantene. Nei, dette var moro. Jeg gleder meg til å fortelle det til familien, sa den glade vinneren.

Deler seieren med mange
Per Bjørn var nominert som representant for hele Stoa-familien og deres årelange innsats for korpsmiljøet i kommunen.
- Denne prisen deler jeg med hele familien, og det er mange andre også som bidrar og står bak det arbeidet som blir gjort for korpsene, forklarer han.

Prisen ble tydelig satt verdsatt av alle de frammøtte på korpsøvingen tirsdag kveld. Jubel og trampeklapp ble avledet av omfavnelser og gratulasjoner.

- Trenger ildsjeler som Per Bjørn
Bardur Einarsson nominerte Stoa og familien til Slusesliter´n, og ble kjempeglad da Kanalen avslørte vinneren for ham.
- Er det sant? Så fantastisk moro. Nå ble jeg glad, utbryter han.
- Jeg gratulerer på det hjerteligste!

Også ordfører Bjørg Tveito Lundefaret sender sine hjerteligste gratulasjoner.
- Vi trenger slike ildsjeler som Per Bjørn, som står på i kommunen vår. Gratulerer så mye til han og hele Stoa-familien, sier hun.

- Bryr seg om musikken
Også innad i Ulefoss musikkorps ville mange gratulere Slusesliter´n.
- Det gleder meg stort at prisen tilfalt Per Bjørn og familien. Dette var virkelig fortjent. Hele familien har betydd enormt mye for musikkorpset. Gratulerer så mye, sier Arne Sverre Lindalen.

- Så fantastisk! Det var moro og veldig godt fortjent, sier formann i musikkorpset Henning Hanto. - Vi må være stolte av dette alle som driver med korps. At Per Bjørn er stemt fram som vinner, viser at folk i bygda bryr seg om korpsmusikken. Nå ble jeg veldig glad både på vegne av Per Bjørn og familien og på korpsenes vegne. Gratulerer!

Kanalen gratulerer selvsagt også vinneren!

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok