Feirer med kjempekakeHar du lyst på et stykke bløtkake, og samtidig være med å gjøre stas på en av landets beste skoler? Da er stedet Lunde sentrum tirsdag 16. juni.

Da byr nemlig Lunde handelsstand på flere meter med bløtkake rett og slett fordi Lunde 10-årige skole fortjener det.

Og selvsagt er hele skolen invitert med samtlige elever og lærere.

Fortjener feiring
-Skolen vår ble i fjor kåret til en av de beste skolene i Telemark, og har hatt resultater i toppen i flere år. Lunde 10-årige har også gjort seg bemerket ved å ha et veldig godt læremiljø og høy trivselsfaktor, både for elever og lærere. Da syntes vi i handelsstand at de fortjener en ekstra oppmerksomhet fra oss andre i bygda, sier Magne Grinderud i Lunde handelsstand.

-Det er kjempeviktig at vi har en så bra skole, ikke minst for tilflyttingen. Alle vil jo ha ungene sine på en god skole. Så vi har rett og slett lyst til å gjøre noe for skolen som er så viktig for bygda vår, og som også er en stor arbeidsplass. Så her håper vi det kommer mye folk og at vi får god omsetning på kaka, sier Jorunn Lunde Fjeldstad.

Supert samarbeid
Rektor ved Lunde 10-årige synes det er veldig stas med oppmerksomheten fra handelsstanden.


Nils Rune Midtbøen

-Kjempehyggelig at nærmiljøet oppfatter det sånn. Det er absolutt fortjent for alle som jobber godt rundt skolen, både elever og lærere, og foreldre som alltid støtter opp om det vi holder på med. Dette er et supert arbeid som vi gjør i sammen. Jeg er ekstra stolt av elevene som gjør en god innsats, og av lærerne som strekker seg langt for at elevene skal mestre. Her henger alt sammen for at vi skal virke som et godt tannhjul, smiler rektor Nils Rune Midtbøen.For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok