Gleder seg til HalloVenn

Lørdag blir Lunde 10-årige skole igjen pyntet til en vennlig Halloween-feiring. I fjor trakk arrangementet HalloVenn over 300 barn.
hallovenn

HURRA FOR HALLOVENN: Denne gjengen fra 1. trinn på Lunde 10-årige skole har store forventninger til arrangementet. Foran fra venstre: Lily Aurora Tello, Olivia Naomi Eijgenraam, Tuva Norheim, Brukåsa og Anna Smukkestad. Bak fra venstre: Andre Knutsen, Markus Nygård Haukeli og Eivind Elvvang.

Hege Dorholt

-Skal dere på HalloVenn i år?

-Ja, roper gjengen fra 1. trinn på Lunde 10-årige skole. De har begynt å glede seg, og noen vet allerede hva de vil kle seg ut som.

-Jeg skal ha et morsomt kostyme med et sånt øye som holder på å dette ut, forteller Markus Nygård Haukeli.

-Jeg skal kle meg ut som en fe, sier Lily Aurora Tello.

-Og jeg har lyst til å være en drage, legger Eivind Elvvang til.

LES OGSÅ: Hektisk åpning for Prix Lunde 

Litt skumlere for de eldre
Det er lov til å kle seg ut på HalloVenn, men skumle masker vil ikke arrangørene ha. Det skal være en hyggelig feiring hvor også de minste kan kose seg uten å bli skremt.

Hele barnetrinnet og Nomehallen blir tatt i bruk for feiringen, og i de ulike klasserommene kan ungene delta på aktiviteter, hvor de samler godterier underveis. I tillegg blir det kafeer med salg av kaker og kaffe.

-Nytt av året er at vi jobber med å få med de litt større barna. Vi lover en litt skumlere atmosfære for 6. og 7. trinn og gjerne eldre unger også, forteller Merete Schie Bjerva fra arrangementsgruppa.

Man vil kjenne igjen konseptet fra tidligere år. Mange av de samme aktivitetene vil være på plass, og godt over 500 fakler vil lyse opp veien til skolen fra alle kanter. - Vi så ikke noe behov for å bytte ut så mye. Mange barn gleder seg til å prøve det de ikke rakk i fjor, og gjenkjennelsen er viktig for arrangementet, sier Schie Bjerva.

LES OGSÅ: Åpnet «nye» Meny Ulefoss

For hele kommunen

-I fjor så jeg at det var brannbil der, og de sprutet med vann og skum. Det var gøy, sier Andre Knutsen.

-Jeg fikk være med å pynte muffins, forteller Anna Smukkestad.

-Håper det blir diskotek i år, for jeg har lyst til å danse, sier Markus Nygård Haukeli. Forventningene formelig lyser av øynene til ungene, når de får vise fram kostymer fra skolens egen samling. Arrangørene har distribuert ranselpost også på Ulefoss og håper arrangementet kan favne hele kommunen.

-Vi ønsker alle velkommen, og har plass til alle som vil være med. Dette blir en kveld med mye moro og fin stemning, sier Schie Bjerva.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok