Rimi Ulefoss blir Coop Extra i dag

Opprustningen av dagligvarebutikkene i kommunen fortsetter. I dag åpnet kjøpmann Magne Gunnerød Coop Extra på Ulefoss. - Oppgradering vil bli merkbar, sier han.
Coop Extra Ulefoss Magne Gunnerod

HEKTISKE DAGER: Gjengen ved Coop Extra er klare for åpning av ny butikk i dag. Fra venstre: Magne, Marie, Katrine, Hilde, Barbro, Synnøve, Bente og Anne-Kari.

Sveinung Gåra 

LES OGSÅ: Strid om Ulefoss Gjestebrygge - kommunen vil kaste ut Knut Kjellberg 

To uker etter at Rimi ble til Prix i Lunde og Meny på Ulefoss Senteret åpnet i ny og større utgave, er det nå Magne Gunnerød sin tur.

For å få butikken klar til dagens åpning har de holdt stengt de tre siste dagene. Da Kanalen var innom på mandag var det hektisk aktivitet – hyllene skulle fylles.

-Vi er nok cirka 50 stykk her i dag. Alt fra de fast ansatte, til ulike leverandører, forteller Gunnerød.

LES OGSÅ: Norges raskeste 12-åriging kommer fra Lunde. 

Brød og sirkus
Det har vært hektisk aktivitet de siste ukene, og Gunnerød vil berømme kundene som har vært veldig tålmodige.

-Butikken har vel egentlig ikke vært oppe til standard den siste tiden, men kundene har vært fantastiske. Det har vært litt kaotisk, men det må til – og på torsdag skal det være bra, sier kjøpmannen.

Det vil bli en symbolsk åpning i dag, og det Gunnerød selv omtaler som «brød og sirkus».

-Vi skal blant annet ha et hoppeslott på utsiden, så vi håper det blir trøkk her på torsdag. Vi satser på brød og sirkus, ler han.

LES MER: Meny Ulefoss har utvidet 

-Kundene vil merke endringene
Gunnerød er overbevist om at kundene til å bli fornøyd med oppjusteringen. Selv gleder han seg voldsomt til å bli til Coop Extra.

-Butikken kommer til å bli veldig bra. Dette er vel den sjette ombyggingen jeg har vært med på, og det er nok den jeg har vært mest fornøyd med. Det tror jeg også kundene vil merke. En fersk undersøkelse viser at kjeden har markedets laveste priser. Når vi i tillegg oppgraderer med rundt 2000 varetyper mer, kommer nok kundene til å merke det både på pris og utvalg, sier han.

LES MER: Rimi Lunde ble Coop 

-Hva blir de største endringene?

-Vi har fått inn varer jeg knapt vet hva er, så utvalget vil nok bli det tydeligste. I tillegg blir det en enorm oppgradering av ferskvaredisken. Vi har fått inn to kjølere til, så på dette området kan vi nok i større grad enn tidligere konkurrere med Meny. Det blir et mye breiere utvalg, spesielt rundt middagsprodukter.

- Vi utfyller hverandre bra
At Coop Extra kommer til Ulefoss, og at Meny nylig har oppgradert, vil ifølge Gunnerød gi et godt løft for Ulefoss.

-Vi er selvsagt konkurrenter, men vi utfyller og pusher hverandre bra. Det er noe kundene tjener på, og konkurranse skjerper oss. Jeg tror vi i større grad kan ta opp kampen med Meny på ferskvarefronten nå, selv om vi ikke vil ha bemanning på den fronten, sier han.

Kjøpmannen kan også melde om at selv om man bytter fra Rimi til Coop Extra, vil bemanningen være den samme. Åpningsitdene vil også stort sett være de samme, men de vil holde åpent en time lenger på lørdager. Det har vært noen hektiske uker for Gunnerød. Han driver også Rimi i Bø, og der har det gått gjennom den samme forandringen.

-Det vil bli Coop Extra i Bø også, så det har vært litt kaotisk på to fronter, men resultatet ser heldigvis ut til å bli veldig bra. Det skal bli veldig moro framover, sier han.
For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok