Handelsstand på Ulefoss prøver noe nytt - i morgen er det Black Friday

Black Friday er et begrep som har kommet for fullt i Norge de siste årene. 27. november er Ulefoss Handelsstand klar til å male Trillebårbyen ravnsvart.
black friday Ulefoss Paal Andersen

Gleder seg til fredag: De ansatte på Cigill og Sport 1 ønsker sammen med hele Ulefoss velkommen til Black Friday i morgen. 

Hege Dorholt

Denne saken stod opprinnelig på trykk i Kanalen 19. november 

-Dette er kommet for å bli, så her må vi henge oss på og kline til, sier Paal Andersen. Sammen med sine ansatte på Cigill og Sport1, samt hele Ulefoss Handelsstand, er han klar til å vise hva handelsnæringa har å by på.

eAVIS: Her kan du lese hele Kanalen som eAvis

-En ypperlig mulighet
Ifølge Andersen er målet til handelsbedriftene å få opp patriotismen og entusiasmen rundt Ulefoss.

-Hvis vi ser etter har vi et utrolig godt handelstilbud her. Black Friday er en ypperlig mulighet til å synliggjøre bredden av det vi har og vise hva Ulefoss kan få til, mener han.

Gründeren har stor tro på samspillet mellom næringsdrivende, frivillige lag og kommunen. Og sier samkjøringen med julegrantenningen samme dag blir ideell.

-Dette blir virkelig en trivelig dag. Man kan treffes over en kopp gløgg og gjøre gode kupp i butikkene. Vi har et flott samarbeid med USF, vakre Ulefoss og teknisk etat, som alle står på for at dette skal bli en knalldag, sier han.

LES MER: USF har lansert ny fotballtrener 

Ikke et vanlig salg
Black Friday skal ikke være en vanlig salgsdag. Her skal det virkelig knalles til med supertilbud, timessalg, konkurranser og lignende. Andersen lover at handelsstanden vil slå på stortromma.

-De ulike bransjene og butikkene står fritt til å gjøre sin egen vri på denne dagen, og alle kommer til å slå til med skikkelige kupp. Han forteller at handelsstanden har vært samstemte om å omfavne konseptet og at alle er med.

-Vi har trua på at dette kan bli en ny fin tradisjon. Og dette skal på ingen måte ta over for julegrantenningen, den blir som folk kjenner den, lover han.

LES OGSÅ: Trine Haltvik kom til Ulefosshallen 

-Ikke støst, men best
Handelsstanden tror Black Friday kan være med å styrke den lokale handelen inn mot jula.

-Ulefoss må være med. Vi må vise at vi er konkurransedyktige og at selv om vi aldri kan bli størst, så kan vi være best, påpeker Andersen.

Denne saken stod opprinnelig på trykk i Kanalen 19. november 

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok