Atle Pettersen: -Kjempegøy å gjøre comeback på Sluserock

Konferansier Atle Pettersen har blant annet med meg seg stjerneskuddene Markus og Martinus til Sluserock 2016. -Det blir kjempegøy å gjøre comeback, sier Pettersen til Kanalen.
atle pettersen sluserock

Kommer til Sluserock: Atle Pettersen (Foto: Hege Dorholt) 

Sveinung Gåra

Den folkekjære programlederen og artisten tar over stafettpinnen som konferansier fra Stian Blipp.

Spilte første gang i 2006
Pettersen er glad for å være tilbake på scenen der han hadde sin første store konsert i 2006.

-Det blir gjevt å komme tilbake til Sluserock. Jeg spilte jo i mettallband her allerede i 2006, og jeg har mange gode minner herifra, sier Pettersen til Kanalen.

-I tillegg synes jeg det er kult at Sluserock har blitt en greie som har klart å holde det gående i såpass mange år, legger Pettersen til. Fra 2006 var han med på Sluserock i åtte år på rad.

LES OGSÅ: Kjempevekst for Telemark Kanalcamping

Stor hitfaktor
Lørdag 4. juni neste år står også de populære tvillingbrødrene Markus og Martinus Gunnarsen på scenen i Lunde sluseamfi.

De får også med seg blant annet hitmakeren Katastrofe og det populære boybandet The Main Level til 2016-utgaven av Sluserock.

-Man kan trygt si at årets utgave vil by på allsangfaktor og mange hits, sier festivalsjef Eva Rismo fornøyd.

Markus og Martinus spiller også i Lunde allerede neste lørdag. Da i forbindelse med den for lengst utsolgte konserten på Meieriet.

-Det har vært et unisont skrik etter å få tvillingene til Sluserock en stund, og vi er glade for at de gjester sluseamfiet neste sommer. Dette blir en av to konserter de har i Telemark til sommeren. Markus og Martinus er noe av det mest populære vi har på musikkfronten i Norge for tiden. I november solgte de blant annet ut begge 2016-konsertene i Oslo Spektrum, sier Rismo.

LES OGSÅ: Politikerne har bestemt nytt navn på den nye skolen

Variert program
Festivalsjefen presenterer et variert program for den 11. utgaven av Sluserock.

-Vi har også mottatt flere forespørsler om å booke The Main Level. Boybandet har blitt veldig populære den siste tiden. I tillegg kommer Patrick Jørgensen, som nylig ble nummer to i Norske Talenter. Vi har også booket Served, som er et spennende jenteband fra Ber gen, sier Rismo.

FÅ MED DEG ALT: Bli Kanalen-abonnent i dag 

I år hadde Sluserock 3600 besøkende, og det ventes igjen et storinnrykk av unge skuelystne.

-Vi hadde ny rekord besøksmessig i år, og tallene har vært veldig høye de siste årene. Samarbeidet med Sommarland Cup bidrar mye til det høye besøkstallet, og det fortsetter vi med i år også, sier Rismo. Festivalledelsen regner med at det blir folksomt i år også. Nytt av året er at billettene vil bli lagt ut for salg på billettservice.

-Vi regner med at det blir utsolgt, sier Rismo.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok