«Nye» Kampen Pub åpner i morgen

WoluBar får midlertidig tillatelse til å holde åpent i jula. Dermed går reåpningsfesten fredag kveld som annonsert.
Kampen pub Vegar Rui Johnsa Sumner 2

WOLUBAR: Gjengen bak WoluBar kan glise, vel vitende om at jula er reddet. F.v. Christopher Sumner, Rikke Randahl Kristiansen, John Olav "Johnsa" Johnsen og Vegard Rui.

Tor Espen Simonsen

Utfordringen for WoluBar er at en del av lokalet mangler nødvendig brukstillatelse, og problemene har oppstått fordi puben er utvidet innover i en del av bygget som er godkjent for matbutikk.

75 prosent av arealene er likevel lovlig, og kan brukes som før.

LES OGSÅ: Nomehallen er ribbet 

Redder jula
Men woluristene vet råd, og har søkt brannmyndighetene om midlertidig tillatelse til enkeltarrangementer førstkommende helg, julehelgen samt nyttårshelgen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
kanalen egenann2

Forutsetter befaring
Kai Lindgren i Midt-Telemark Brann og Redning (MTBR), bekrefter overfor Kanalen at han kommer til å innvilge søknaden. Riktignok ikke uten befaring på stedet, og under forutsetning av at befaringen ikke avdekker uoverensstemmelser.

-Vi kommer til å gi tillatelse ja, men forutsetter en befaring i forkant. Det som er bra her, er at det gamle området er godkjent, så vi behøver kun se på hva som eventuelt må gjøres i den nye delen, sier Lindgren.

WoluBar har blant annet sørget for å opprette en ekstra brannrømningsvei i påvente av endelige godkjenning. -Og folka bak WoluBar har opptrådt veldig ryddig og skrevet en formell søknad, sier Lindgren. Fra 2. januar, etter at dispensasjonstiden er ute, er lokalene igjen formelt sett stengt. Da gjenstår arbeidet med å skaffe godkjent brukstillatelse. 

Denne artikkelen står på trykk i dagens papirutgave av Kanalen.For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok