Det nærmer seg..

Stemmene er talt opp! 

Britt Eriksen

Slusesliter’n som ble lansert og delt ut for første gang i fjor, er en folkets pris som kåres av Nomes egne innbyggere, til en eller flere av typen ildsjeler i kommunen. Det er Holla og Lunde Sparebank som står bak pengepremien på 10 000 kroner.
Din stemme teller
Det blir kun anledning til å stemme digitalt én gang. Vi tar gjerne imot skriftlige stemmer - se stemmeseddel på baksiden av Kanalen hver uke.
De som er med
Det var Vidar Høglid som i fjor høst lanserte ideen om en ”ildsjelpris” som så fikk navnet Slusesliter’n. Han kontaktet Holla og Lunde Sparebank som straks tente på ideen og sa seg villige til å støtte prisen. Vi i Kanalen likte også ideen som på en positiv måte synliggjør folk med et engasjement ut over det vanlige. Den innsatsen disse bidrar med betyr en ekstra kvalitet for lokalsamfunnet vårt. Kanalens bidrag til Slusesliter’n er at vi tar i mot forslag på kandidater, presenterer disse i tur og orden, tar imot stemmesedler, og til slutt presenterer vinneren. Vi står også for sponsing av diplomet som følger med prisen.
En som ikke skal være glemt er Ole Kåre Roland som i god dugnadsånd tok på seg å utarbeide en flott logo til prisen.

De nominerte er:

 

  1. Runar Johansen
  2. Kari Landsverk Møllen
  3. Aslak Fjeld
  4. Kåre Langeland
  5. Else Sæterdal og Aud Køller
  6. John Oskar Nilssen
  7. Mary Stavsholt
  8. Jan Erik Bjerklund

Se begrunnelser for nominasjon i papirutgaven og på Facebookgruppe. Du kan stemme via epost, brev eller ganske enkelt til høyre for artikkelen på denne siden! Topp tre kandidater presenteres allerede onsdag - send din stemme innen mandag 31.01.
 

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok