Spennende frisørtilbudEn gang i måneden vil Anette Arud og Carita Haugan hos Anettes frisørhjørne på Nordagutu gi én person en «Bli Ny» dag.

FRISTENDE TILBUD: Bevæpnet med saks og føner tilbyr frisørene Anette Arud (til venstre) og Carita Haugan ”Bli ny dag”  i Anettes frisørhjørne på Nordagutu.

Torunn Irene Rugaas
-Skriv noen ord og begrunn hvorfor du mener at akkurat den personen du ønsker skal få en bli ny dag hos oss. Det kan være ei venninne, en kollega, et familiemedlem eller rett og slett deg selv, smiler Anette og Carita.
Full pakke
Ved hjelp av en jury vil de ”nominerte” bli vurdert på en mest mulig objektiv måte og fornyelsen inkluderer full pakke i form av hårpleie og sminke for de som ønsker det.
- Og den heldige i stolen er totalt i dere frisørers makt?
- Litt av forutsetningen er jo nettopp det å våge å fornye seg, slik at man skal kunne se en forandring etterpå. Men vi gjør jo ikke drastiske ting kunden ikke ønsker selv, sier Anette som håper at tilbudet vil slå godt an.
- Vi driver på et lite sted og i skarp konkurranse med mange frisørsalonger må vi vise oss fram ved å tilby et litt annerledes og forhåpentligvis spennende tilbud, sier frisørjentene i Slaaen-bygget på Nordagutu.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok