Bedre enn forventet


Tross åttemålstap ble ikke møtet med Gjerpen så tøft som Ulefoss-damene fryktet på forhånd.

TOPPSCORER: Live Seip Bjørnflaten plottet inn seks fulltreffere mot Gjerpen.

Torunn Irene Rugaas
Selv om nerven i kampen manglet, gav Ulefoss ubeseirede Gjerpen periodevis god motstand da lagene møttes i Ulefosshallen torsdag.

Mer skudd
Det første spenningsmomentet var det hjemmelagets Stine Bentsen som sto for. Midtveis i førsteomgang banket hun inn Ulefoss´ fjerde scoring og sørget for at gapet mellom de to lagene kun talte tre mål. Reduseringen tente Gjerpen som straks plusset på med to raske nettkjenninger. Sistnevnte rykket deretter jevnt og trutt ifra og lagene gikk til pause på stillingen 9-14.
- Hva sa du til jentene i pep-talken i pausen, assisterende trener Vidar Høglid?
- Vi skyter for lite og gjør for mange pasningsfeil. Innsatsen er bra, men vi blir straffet for småfeila vi gjør. Men vi henger bra med og jeg er fornøyd med at jentene klarer seg så bra mot et sterkt Gjerpen-lag, svarer Høglid.

Veteran
Etter hvilen gjorde jentene som treneren ønsket. Flere skudd ble løsnet og spillerne slapp seg litt mer løs. Keeper Linda Thorsberg holdt Ulefoss inne i kampen da Ingunn Gravdal pådro seg en utvisning. Først reddet hun et straffekast, før lagvenninne Trude Hansen snappet ballen og reduserte til 13-20. Nok en strålende redning av Thorsberg gjorde at Ulefoss vant undertallsperioden med 1-0. Ei som aldri tenker å legge håndballskoa på hylla, er Gjerpens Bente Ljostveit Øino. 51-åringen var en av Gjerpens mange stjerner på 80-tallet. Mot Ulefoss var veteranen en flittig bidragsyter til gjestenes målkonto og viste til fulle at gamle stjerner fortsatt skinner. Glitret gjorde også Ulefoss´ toppscorer, Live Seip Bjørnflaten, som bidro med hele seks fulltreffere.

Poengene kommer
- Hvordan var det å møte Gjerpen?
- Dette gikk egentlig mye bedre enn vi hadde forventet. Vi er selvfølgelig ikke fornøyd med å tape, men akkurat i denne kampen hadde vi nok regnet med å tape mye mer. Vi møter et lag med rutinerte spillere og jeg synes vi henger greit med. Vi har fått flere nye spillere og har ikke fått trent så mye sammen ennå. Foreløpig står vi uten seier, men når vi får luket bort feilpasninger og blir litt mer samspilt, kommer nok poengene også, smiler Live.

 

 

 

 

 

 

 

TREFFSIKKER: Stine Bentsen gjorde ingen feil fra 7-meteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HARDE TAK: Ingunn Gravdal fikk røff behandling av forsvarsspillerne. Taklingen resulterte i straffekast.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok