Kronprinsparet til yrkesskolen i Lunde

Onsdag i neste uke besøker kronprinsparet Nome videregående skole, avdeling Lunde.

Teamet "hvordan få frem det beste i hver enkelt ungdom?" blir et sentralt spørsmål når Kronprinsen og Kronprinsessen leder et gruppearbeid for 150 elever og 30 lærere i Lunde den 28. september.

Besøket er i regi av UngInvest AIB, et opplæringstilbud i regi av Buskerud fylkeskommune til elever som har falt ut av vanlig videregående opplæring. UngInvest AIB er en av Kronprinsparets Fonds samarbeidspartnere.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit deltar og leder gruppearbeidet.

Artikkelen fortsetter under annonsen 
annonse utret

-I Telemark arbeider vi målrettet for økt læringsutbytte og økt gjennomføring i videregående opplæring. Vår skole ønsker å samarbeide og lære av andre som har lykkes, og UngInvest AIB er en av de som kan vise til flotte resultater med bruk av metodene innen «anerkjennende undersøkelser». Vi ser fram til en spennende og lærerik dag, sier rektor Terje Kristoffersen ved Nome videregående skole i en pressemelding.

UngInvest er ”on tour” til Telemark og resten av landet UngInvest AIB ”on tour” startet tidligere i år en turné for å dele og lære metodikk, kompetanse og erfaringer med andre skoler og etater som jobber med barn og unge. På turneen løftes de gode læringshistoriene fram, suksessfaktorene finnes og granskes - og UngInvests tankesett og metodeverktøy når fram til enda flere.

–Vi er veldig glade for at Kronprinsparet vil være med oss til Nome og lede gruppearbeidet. Vi ønsker å bidra til å skape tryggere ungdommer i skolen, flere engasjerte lærere, mer trivsel, null mobbing og økte læringsresultater. Ungdommene må oppleve at det som skjer på skolen er relevant for livet de skal leve, sier leder av UngInvest AIB Ingebjørg Mæland.

Artikkelen fortsetter under annonsen 
annonse utret

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok