Knallstart for SkyFitnes på Ulefoss

Bare et par uker etter åpningen kan man konstatere at Ulefoss har trykket treningssenteret SkyFitness til sitt bryst. 420 medlemmer vitner om et etterlengtet treningstilbud.

Hege Dorholt

-Det er fantastisk moro med en slik respons og dette overgår alle våre forventninger, sier eier Jorge Brito.

Samme uke som SkyFitness Ulefoss åpnet dørene, hadde treningskjeden flere andre senteråpninger. Men ingen av de andre kan måle seg mot mottagelsen i Trillebårbyen.

-Interessen her overgår alt annet. Det var rekordmange inn dørene på selve åpnings dagen, og 420 tegnede medlemskap etter så kort tid gjør at dette senteret skiller seg ut.

Stor interesse for personlig trener
Skal vi tro sentereier Brito, har ikke medlemsmassen nådd taket ennå.
-Daglig er det mange innom for å se hvordan treningsrommet er og for å spørre om medlemskap, så jeg tror fortsatt tallet vil stige før det flater ut.

Han skryter av en fin atmosfære på senteret, med treningsglade folk som tar godt vare på utstyr og fasiliteter. Tilbakemeldingene har vært gode og driverne strekker seg langt for å møte medlemmenes ønsker.

-Har vi plass og ser at det er muligheter, så fyller vi på med utstyr som våre kunder etterlyser. Mange ønsker også veiledning og hjelp til å trene riktig. Tilbudet om personlig trener, såkalt PT har vært særlig populært.

-I tillegg til gratistimer som vi har gitt bort er det allerede bestilt over 100 PT-timer. Det er virkelig over all forventning, og vi er utrolig fornøyde med oppstarten på Ulefoss.

Ønsker å være tilgjengelig
Sentereieren forklarer suksessen med kjedens konsept om lav pris og høy kvalitet.

-Og vi så allerede i våre forundersøkelser at et treningssentertilbud var ønsket på Ulefoss, så vi var sikre på at markedet var godt.

Selv tilbringer Brito mye tid på Ulefoss og er opptatt av å være tilgjengelig for sine ferske medlemmer.

-Vi setter stor pris på tilbakemeldinger og synes det er veldig hyggelig at folk kommer innom for å prate. I tillegg er vi alltid tilgjengelig for spørsmål på mail, så det er bare å ta kontakt, oppfordrer han.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok