Rallefest


Var du på Ralle søndag? En god publikums oppslutning gjorde at mange fikk med seg det mest underholdende veltet på lang tid.

Årets rundkast? Både fører og bil fikk seg noen aldeles spektakulære rundkast før Terje Davidsen kom dansende og hoppende ut av bilen. Jammen kjørte han ikke videre etter litt traktorhjelp.

Tekst/foto: Thor-Anders K. Didriksen
Arrangøren hadde flaks med været, og de 59 rallyførerne fikk virkelig vist frem både iver og kunster for et engasjert publikum. Nær hver eneste runde og finalen, ble en festforestilling med dramatikk og spektakulære øyeblikk for både store og små.

Allsidig arrangement
Tidligere omtalte speaker Stein Arne Fossheim kan vel neppe kalles noen festbrems og latteren satt løst blant tilskuerne. Grillene var hentet frem for anledningen, og kioskene hadde sitt fulle hyre med å servere de burgersultne. NMK Bø har i lengre tid loddet ut en prangende ny rallybil og ettersom trekningen nærmet seg før A-finalene ble det også fart på loddsalget. Bøheringen, Tom Lundtvedt, som ikke var tilstede stakk av med den gjeve premien, og mon tro om ikke liknende kan gjennomføres også neste år?
Men, nok prat - nyt bildene fra årets siste arrangement på Rallebanen og ta en titt på kanalen.no for bildespesial. NMK-gjengen Vidar Drøivold og co. byr helt sikkert til ny fest når frøken vinter igjen viker plass for mister vår.

Hovedbilde og serie av den episoden er tatt av amatørfotografvirtuos Finn Bjurvoll.

{phocagallery view=category|categoryid=39|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0}

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok