Vision Club i 20 år


Rundt 65 ungdommer og en del voksne møtte opp på 20-års jubileumet til Vision Club fredag kveld.

FORNØYDE: Tara Carey, Elise Johnsen Pedersen, Mats Nordgren, Silje Kabbe, Lars Gino Valen, Kristoffer Lommerud.

Tekst/Foto: Kathrine Obrestad & Marianne Kåsin
For 20 år siden ble det startet en klubb for ungdom i Holla, som fikk navnet Vision Club. Denne klubben ble styrt av Eivind Martinsen og senere tok Liv Mari Bjerva Bøstein over ansvaret.

Ikke like lett
Det har vært mange ungdommer og voksne som har stilt opp for klubben og arbeidet frivillig. Denne klubben har blitt mer og mer populær med årene. Klubben er ganske lik slik den alltid har vært, men med noen unntak, som spill, musikk og nye ungdommer.
-Dessverre er det vanskeligere å få ungdommen til å hjelpe til, nå til dags. Folk tjener mer enn før, så det frister ikke lengre like mye med gratis inngang, forteller Liv Mari som er leder for Vision Club, og sørger for driften sammen med ungdommene Renate Vibeto, Guro Reine Bø, Torey Helgen, Valon Demolli, Even Krohn Kastodden og Qendrim Alija.

Underholdning
Inne i festlokalet denne kvelden ble det holdt en kort, men morsom tale av Renate Vibeto og Torey Helgen, begge kledd i sumobrytedrakter. Ellers fikk vi blant annet høre bandet Georgeuis med Elisabeth Ytterbøe på el-gitar, Cathrine Andersen og Marie Hjelseth på gitar, Pernille Fritheim på piano og Torey Helgen som solist. Vi fikk også en lysbildefremvisning fra de 20 årene på Vision Club. Etter en musikkfylt og morsom underholdning var det på tide med ”kvartis”, en quiz-konkurranse som har vært på klubben i hvert fall i tre år.

Etterpå tok vi en liten prat med ungdommene…
-Hva liker dere ved klubben?
-Det beste ved Vision Club er nok Visionburgerne, være med venner, danse, underholdningen og å være i et sosialt miljø, svarer en gjeng ungdommer.
-Skjer det lite? Er det på tide med noe nytt?
-Nei, vi synes egentlig det er bra som det er, men det skulle gjerne ha vart enda lengre.
…og en av de voksne som var på klubben denne kvelden.
-Hva er ditt inntrykk av denne klubben?
-Jeg synes det er kjempebra at ungdommen har en plass å være, i stede for å surre rundt nede i sentrum, svarer Gro Kabbe.
-Det er kirken som ”driver” dette, hva synes du om det?
-Veldig bra.

{phocagallery view=category|categoryid=40|limitstart=0|limitcount=0|displayname=0}

 

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok