Skade vant velfortjent


Det var jubel i Lunde sist onsdag da hjemmelaget endelig viste seg fra en betydelig bedre side enn hva tilfellet har vært i det siste. 

– Vi var best i alt mot Klyve og det hadde vært lite å si på om vi hadde vunnet med mist det dobbelte, sier Skades hovedtrener, Paul Nicolaisen.

Børre Berg Jacobsen

Etter 90 minutter i den nest siste kampen før ferien sto det 4-1 til Skade i målprotokollen. Det betyr at laget fra Lunde avanserte en plass på tabellen.
– Makter vi å slå LSF II i den siste kampen, er jeg rimelig sikker på at guttene igjen får troen på hva de driver med, sier Nicolaisen.
– Normalt spiller vi bedre på høsten enn i vårsesongen, og slår det til i år også, skal vi nok klatre oss oppover til en hederlig tabellposisjon etter hvert.

Total dominans
Som resultatet tilsier dominerte Skade stort i samtlige 90 minutter, men det var likevel bortelaget som scoret først.
- Vi fikk en i mot oss relativt tidlig i 1. omgang, men jeg var likevel sikker på at denne kampen kunne vi ikke tape, sier Nicolaisen.
- Når det er sagt, skal det legges til at vi ikke maktet å ”putte” før etter 40 minutter. Det var Kjetil Kaarstein som sto for den goalen, og bare fire minutter senere var samme mann frempå igjen og sørget for at vi kunne gå til hvilen med ledelse 2-1. Så avgjort fullt fortjent. Men vi hadde så mange sjanser som utrolig nok ikke fant veien til nettmaskene, så vi vet hva vi har å jobbe med fremover.

I oppløsning
Etter pause var det faktisk bare ett lag på banen. Klyve gikk fullstendig i oppløsning, og bedre ble det ikke da de fikk en mann utvist midt i omgangen.
- Andre omgangen var kun 12 minutter gammel da Kjetil Kaarstein nok en gang var frempå å la på til 3-1, sier Nicolaisen.
- Da Klyve fikk en mann utvist var kampen i realiteten over. Det ble skapt så store rom, som jeg neppe har vært vitne til tidligere. Faktisk kunne vi spille med fem mann på topp, noe vi også gjorde, men mål ble det ikke før etter 85 minutter. Det var for øvrig Bjørn Henning Orekåsa som sto for den. Alt i alt spilte vi en god kamp mot et lag som ville avansert til fjerde plass på tabellen med seier, men det er en smule vemodig at vi ikke klarer å score på x- antall 100 prosent sjanser.

Mange skader
Skade har slitt med mange skadede spillere i vårsesongen, men det ser lysere ut foran høstsesongen.
- Jeg håper og tror at Frode Nicolaisen kommer tilbake etter sin langtidsskade, sier Paul, som er hans bror.
- Det vil bli en fantastisk forsterkning, og med han på laget er jeg sikker på at den vonde trenden vi har vært inne i vil snu. I tillegg kommer Håvard Eriksen tilbake fra militæret. Han var fast inventar på laget i fjor, og det blir han sikkert også til høsten. De to er uvurderlige for Skade, så jeg innrømmer at jeg er optimist, selv om vi selvsagt har lagt bak oss alle drømmer om opprykk, avslutter Nicolaisen.