Ulykke med lastebil og personbil hindrer trafikken på RV36

Politiet meldte tidlig tirsdag ettermiddag om en trafikkulykke på riksvei 36 ved Vesthagen. En personbil og et vogntog skal være innblandet. NB: Vegen er åpen igjen fra klokken 14.30. 


Tor Espen Simonsen/Hege Dorholt

Nødetatene har rykket ut.  

Vogntoget står delvis ute i grøfta og skaper problemer for trafikken i området. 

Ifølge Kanalens journalist på stedet har det vært et kraftig sammenstøt mellom personbil og vogntog, med store materielle skader som konsekvens. Det er ikke kjent om det er personskader, men alle skal være ute av kjøretøyene. Samtlige nødetater er på stedet og bergingsbil er rekvirert. 

Det forventes at ett kjørefelt kan åpnes om kort tid. 

Politiet oppdaterer at to personer skal være skadet, men med uvisst omfang. Politiet etterforsker saken på stedet, heter det.
Klokken 13.00 melder politiet at trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet.

Vegen er ryddet klokken 14.45.
- Politiet er ferdig på åstedet. Sak opprettes. Fører av vogntoget har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyses det. 

Ny ulykke 
Cirka klokken 15.10 varslet brannvesenet om en ny bilulykke via Twitter. Denne gang i Helgen. Det er en tankbil med karbondioksid som har kjørt inn i en personbil bakfra.

– Heldigvis er dette ikke så dramatisk som det høres ut som. Tankbilen har bare fått en liten skramme på førerhuset, og det var aldri fare for selve tanken. Det er heller ingen personskader, men personbilen har fått en trøkk, forteller innsatsleder Svein Ove Kåsa i Midt-Telemark brann og redning.

Påkjørselen skjedde like ved innkjøringen til Jakobskåsvegen i Helgen og har ingen sammenheng med ulykken som skjedde ved Vesthagen på Ulefoss tidligere i dag. Ulykken har ikke ført til trafikale problemer på stedet, opplyser brannvesenet.

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok