Nå er det jobb å få på Ulefoss

PÅ KIWITOMTA: Thor Arnesen er eier av den nye Kiwi butikken på Ulefoss, mens Kristian Stang blir daglig leder og Eirik Stang assisterende butikksjef.

Før Kiwi Ulefoss åpner dørene skal den nye dagligvarebutikken ansette et sted mellom 10 og 14 nye medarbeidere. Her er det med andre ord jobb å få.

Tor Espen Simonsen

-Vi trenger medarbeidere til hele butikken og alle avdelinger, pluss noen nøkkelansvarlige. Til sammen skal vi rekruttere fra 10 til 14 personer, forteller Thor Arnesen som er eier av Kiwi Ulefoss. Det er hans to sønner, Kristian og Eirik Stang, som skal stå for selve forretningsdriften, med Kristian som daglig leder og Eirik som assisterende butikksjef.

Ute på Øra, vis-à-vis Esso, er grunnmuren på plass. Til uka etableres reisverket og veggene kommer opp. Allerede innen en måneds tid er det ventet at det innvendige arbeidet starter. Planen er at Kiwi åpner dørene på sankthansaften.

LES OGSÅ: TV2 sender Kanalrennet i Lunde direkte 26. juni

Fleksible jobber
Lavprisbutikken skal gi arbeid til over 10 personer, i tillegg til de to karene i ledelsen.

Stillingene som lystes ut, fordeler seg på noen fulle, men flest deltidsstillinger.

-Dette er fleksible jobber, som er attraktive for veldig mange, konstaterer Arnesen som altså skal fortsette som Meny-sjef i tiden fremover.

LES MER: Endelig torsdag! Kanalen er ute med en rykende fersk og innholdsrik avis

Artikkelen fortsetter under annonsen
sluseslitern nettann skalliggeisaken2

Løfter attraktiviteten
Han har derfor en noe spesiell rolle oppi det hele. En ny aktør på dagligvaremarkedet i «lille» Ulefoss skjerper konkurransen.

Men målet er at omsetningen totalt sett skal løftes og bidra til mindre handelslekkasje.

-Vi regner med en økning i handelen totalt på Ulefoss med rundt 20 millioner kroner i året, men det vil skje i en kombinasjon av at Kiwi øker mens de to andre butikkene reduserer noe. Meny må derfor også tilpasse seg en ny situasjon. Og det blir viktig å arbeidet med å få Kiwi til å fungere som en innfallsport til resten av handelen på Ulefoss. Kiwi skal bidra til stoppeffekt for de som kjører langs riksveg 36, og utfordringen blir å få disse til å «oppdage» resten av Ulefoss sentrum. I tillegg håper vi at «kjedebredden» vil gjøre at flere i lokalbefolkningen finner sin kjede i bygda, sier Thor Arnesen som mener Kiwi er et steg i retning av å gjøre Ulefoss mer attraktivt.

Denne artikkelen står også på trykk i Kanalens papirutgave 04. februar 2016 - sjekk ut avisa for mye mer lokalstoff fra Nome! Eller les eAvisa her

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok