TV2s Bredeli og Svele kommer til Monica

Monica Juels hjemmesnekrede tribune har fått oppmerksomhet langt utenfor Nomes grenser denne uka. Venner og kjente har bombardert TV2 sportens Facebook-side for å få Harald Bredeli og Bent Svele til Ulefoss, og fredag kommer kommentatorduoen.


Hege Dorholt 

Det startet med at TV2s kjente duo etterlyste et sted å livesende sitt håndballstudio fra.

Håndball EM i Sverige er godt i gang og Bredeli og Svele har sendinger på internett fra kjente håndballprofilers hjem. Nå ønsket de å sende fra stua til en supporter, og det var her venner og kjente av Monica Juel på Ulefoss kastet seg rundt.

På kort tid var kommentatorenes Facebook-innlegg overfylt av bilder, videosnutter og beskrivelser av Monicas tribune på stua og fysioterapeutens idrettsgalskap.

-Det var i særklasse den beste søknaden, og det var vanskelig ikke å bli sjarmert av mobiliseringen på Ulefoss, sier Harald Bredeli til Kanalen.

LES OGSÅ: Ordføreren går ned i lønn

Blir rørt
Tirsdag kom telefonen fra Harald Bredeli og Monica jubler over at stua på fredag skal fylles med folk og et tv-team fra TV2.

-Jeg så innlegget, og følte at de snakka rett til meg. At folk som kjenner meg og har vært her på cupfinaler og lignende tidligere har vist et så stort engasjement for at jeg skal få besøk av TV2, gjør at jeg rett og slett blir rørt, og jeg vil sende en stor takk til alle som har bidratt til dette, forteller hun.

Etter hvert som navnet hennes dukket opp igjen og igjen, øynet hun et lite håp om at TV-kanalen kunne velge henne ut.

-Dette med tribunen begynte med at jeg var sur fordi jeg ikke fikk billetter til Rosenborgs cupfinale i fjor. Jeg hadde aldri trodd at det skulle ta sånn av, men når Bredeli ringte og spurte om de fikk komme, så måtte vi jo bare slå til. Og nå håper jeg venner og kjente kjenner sin besøkelsestid og tropper opp for å lage liv i stua, oppfordrer Monica.

TIPS: Gi bort Kanalen i julegave 

Ekstra dimensjon
Ifølge Monica er selve sportsbegivenheten bare en liten del av gleden hun henter fra å sette opp tribune og invitere venner til idrettsarrangement.

-Det som er moro er å samle folk å få til noe. Det gir mye tilbake når folk stiller opp og vil være med. Når vi i tillegg kan samle inn penger til veldedige formål så gir det en ekstra dimensjon til det hele, mener Monica.

Og nettopp derfor organiserer hun også denne gang kiosksalg til inntekt for frelsesarmeen når Norge skal møte erkefienden Russland i EMs gruppespill på fredag. I tillegg blir det flaggheising, allsang og ren idrettsglede. -Og så har jeg lovet kommentatorene litt massasje i pausen, ler fysioterapeuten.

Denne saken ble først publisert i Kanalens papiravis torsdag 8. desember. For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok