Snart dundrer det løs i Sluseamfiet

Lørdag rykker 3000 elleville publikummere inn i Sluseamfiet for den 14. utgaven av Sluserock. Der får de unge musikkelskerne se Carlisle Sienes opptre på hjemmebane.Maren Nenseter 

HENG DEG PÅ: Få gratis nyhetsbrev fra Kanalen

Dita Pruse er ny arrangementleder for Sluserock i år. Hun føler seg likevel trygg i rollen.

- Jeg har vært med i tre år allerede og koordinert mye av det som skjer. Da jeg fikk tilbudet føltes det veldig naturlig å takke ja, sier Pruse som gleder seg stort til helgen.

Viktig for lokalsamfunnet
- Vi ser et stort engasjement rundt arrangementet. Det er stor velvilje og mange som ser viktigheten av dette, sier Pruse. Samtidig synes hun det er ekstra stas at lundehering og Idol-profilen, Carlisle Sienes skal stå på scenen.

- Det er veldig gøy at han er en del av line-up´en. Det skulle i grunn egentlig bare mangle også, sier Pruse og understreker at det setter et passende lokalt preg på festivalen.

HJEMMEBANE: Idolprofil Carlisle Sienes står på scenen under årets Slucerock.


Avduker kumlokk
Rett før første artist inntar scenen vil det også bli avduking et kumlokk foran amfiet i Lunde sluse. Det er selvsagt rockebandet The Dogs som står bak dette stuntet. Som Kanalens lesere vet har bandet, med Kristopher Schau i spissen, vært på Ulefos Jernværk og fått støpt egne logo-lokk. Bandet opptrer senere på kvelden.

- De tilbyr alle stedene de avholder konsert å kjøpe signatur-kumlokkene. Vi takket ja til to eksemplarer. Det andre vil bli lagt ned på Ulefoss gjestebrygge, sier Dita Pruse. Og bemerker at dette vil foregå i løpet av sommersesongen.

LES OGSÅ: Har du lagt merke til denne båten på Norsjø?

Spennende line-up
Pruse påpeker at årets artistliste er preget av noe større variasjon i musikkstil enn tidligere år, og håper det er noe for enhver smak.

Annonsen:


- Jeg synes selv at årets line-up er ganske spennende. Det er nok litt mindre kommersielt i år, sier Pruse. Og understreker at målgruppen fortsatt er den samme. - Vi har i alle fall en god følelse og gleder oss masse. Så håper vi selvfølgelig på fint vær, sier Pruse. Og håper så mange som mulig vil ta turen til Lunde sluse på lørdag. Hun oppfordrer også til å møte en halvtime før konsertstart for å få med seg avdukingen av kumlokket, og opplyser om at ordføreren også vil være tilstede.For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok