Hun tar over Gjestebrygga

Cristina Egell-Johnsen (41) blir ny driver av Ulefoss gjestebrygge, med både kafé, bobilparkering og båthavn.


Tor Espen Simonsen

OPPDATERT: I dagens papiravis står det at både bobilparkering og gjestehavn for båter åpnet 1. mai. Men foreløpig er det bare bobilparkeringen som har åpnet. Vi beklager feilen. 

Egell-Johnsen fra Ulefoss har overtatt virksomheten fra tidligere driver Gerben Pietersma og er enig med Ulefoss bryggepark drift AS som eier av anlegget.

Mer info snart
- Jeg kan bekrefte at jeg skal drive Ulefoss gjestebrygge, men åpningsdag og detaljer er ikke klart ennå. Jeg håper å komme med mer informasjon veldig snart sier, Cristina Egell- Johnsen.

Matvogn i bakgården
Mange har allerede stiftet bekjentskap med den nye driveren, og satt pris på hennes kokkekunster. Hun driver som kjent Tintin’s best fra en matvogn i bakgården på Berget. Men økt trafikk og hensynet til naboene gjør at hun ønsket seg nærmere sentrum.

Da var Ulefoss gjestebrygge perfekt.

- En av grunnene er at det blir mye trafikk her oppe, og at jeg ønsker å ta mer hensyn til de som bor rundt oss. På gjestebrygga er det mer åpent og synlig for folk, og det er perfekt for meg, sier Cristina. Selv om åpningsdagen, meny og andre aktiviteter ikke er helt «spikret» ennå, er det allerede aktivitet på brygga.

Bobilparkeringen åpnet 1. mai. Men sanitæranlegget er som kjent stengt grunnet koronarestriksjonene. 

I dagens papirutgave av Kanalen står det også at gjestehavna for båter åpnet 1. mai. Dette stemmer imidlertid ikke, og Kanalen har dessverre misforstått dette. 

For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok