Her har Nome-mannen vunnet 3,2 millioner i nettpoker

En mann fra Nome vant i natt svimlende 3,2 millioner kroner i onlineturneringen European poker tour (EPT). 

Vinneren av nattens store pokerturnering kaller seg Don Johan og er fra Nome.

Tor Espen Simonsen 

Du kan se sendingen fra nattens finalebord ved å gå til denne Youtube-linken

Nome-mannen tronet til slutt øverst på resultatlisten og stakk av med over 350 tusen dollar i pengepremie, eller rundt 3,2 millioner kroner med dagens kurs. 

Var garantert minimum 200 tusen 
Ifølge de to kommentatorene som fulgte nattens sending var det en intens kamp om premiene. Ledelsen vekslet rundt finalebordet flere ganger gjennom spillet, særlige etter at det bare var tre spillere igjen. Med to deltakere tilbake, sørget Nome-mannen som går under navnet Don Johan for å ta seieren på "episk vis", ifølge kommentatorene. 

Mannen som i løpet av dagen i dag vil våkne opp som pokermillionær, har foreløpig ikke vært tilgjengelig for kommentarer.  

Før finalen skrev den norske nettsiden poker.no at en spiller med kallenavnet Don Johan hadde nest flest sjetonger på finalebordet i Pokerstars aller første heldigitale EPT-turnering. 

Ifølge poker.no hadde 1694 spillere løst billett til turneringen hvor det kostet 1050 dollar å delta.

Den samlede premiepotten er svulmende stor, og selv taperen av finalerunden var sikret 200 tusen kroner, mens vinneren altså fikk med seg 3,2 millioner norske kroner.

Hvor stort er dette? 
Folk som ikke kjenner pokerverdenen har trolig ikke hørt om EPT, men premiene forteller en hel del om Nome-mannens bragd. 

EPT er en av de tre «store» internasjonale turneringsseirene i poker. World Poker Tour (WPT) og World Series of Poker (WSOP) har begge lansert heldigitale mesterskap på grunn av koronaepidemien, og EPT-festivalen er den første i sitt slag noen sinne, skriver poker.no

terjej3

Juliussen: - En thriller 
Det er ikke hverdagskost at Kanalen dekker poker-nyheter. Sist vi gjorde det var da Ulefoss-gutten Terje Juliussen satt på finalebordet i 2014-NM. Juliussen har hatt poker som hobby også i årene etter dette, og kjenner godt til turneringen en mann fra Nome vant i natt.

Juliussen forteller at han satt oppe natt til fredag og fulgte den spennende turneringen.

Han beskriver det hele som en «thriller».  

- EPT, WSOP, og WPT er de tre største turneringene man kan vinne. Vanligvis samles de aller største pokerproffene seg på disse turneringene, forklarer Juliussen.


For å bruke denne hjemmesiden må du samtykke til vår behandling av personopplysninger.
Les vår personvernerklæring og vårt cookie-varsel.

Ok