PÅ KJØKKENET: Kasper Hilsen trives på kjøkkenet, og liker å eksperimenterer litt med matretter. I flere år har han jobbet på Slusemesterens Veranda, ved siden av skolegangen.

Kasper (19) drømte om å bli kokk. Nå tar han steget videre til vel­renommert skole i Sveits

Siden han var 15 år, har lundegutten Kasper Hilsen jobbet på restauranten Slusemesterens Veranda ved Vrangfoss, det sist året som kokk og kjøkkensjef. Snart går turen til studier i hotellfag og business ved en velrenommert skole i Sveits.

Unggutten har alltid vært glad i å lage mat, og hadde egen matbod på Slusemarkedet, som guttunge. Å bli kokk var den store drømmen. Da Kasper var 15 år hadde han lyst på en sommerjobb der han kunne tjene egne penger.

Velg hvordan du vil lese oss

5 uker for 5 kroner

Deretter 139,- per måned.
Ingen binding.

Kjøp her

Se flere
tilbud

Klikk her

Powered by Labrador CMS