PÅ KJØKKENET: Kasper Hilsen trives på kjøkkenet, og liker å eksperimenterer litt med matretter. I flere år har han jobbet på Slusemesterens Veranda, ved siden av skolegangen.
Unni Buverud
Kasper (19) drømte om å bli kokk. Nå tar han steget videre til velrenommert skole i Sveits
Siden han var 15 år, har lundegutten Kasper Hilsen jobbet på restauranten Slusemesterens Veranda ved Vrangfoss, det sist året som kokk og kjøkkensjef. Snart går turen til studier i hotellfag og business ved en velrenommert skole i Sveits.
Unggutten har alltid vært glad i å lage mat, og hadde egen matbod
på Slusemarkedet, som guttunge. Å bli kokk var den store drømmen. Da Kasper var 15 år hadde
han lyst på en sommerjobb der han kunne tjene egne penger.
5 uker for 5 kroner
Deretter 139,- per måned.
Ingen binding.
Kjøp her